Ring och boka för personlig hårvårds behandling. Tel. 08 - 530 300 85

Tips och Råd

sax

Undvikt matt och livlöst hår

Hår som stylas ofta kan bli matt och livlöst på grund av produktrester som finns kvar i håret. Håll håret rent genom att då och då använda ett djuprengörande schampo. Detta gör att du får ut den bästa effekten av dina stylingprodukter.


Torrt + plattong = Succé!

Oavsett vilken frisyr du väljer, håller du håret friskt och levande genom att undvika att borsta det för hårt eller utsätta det för extrem, långvarig värme från plattång och hårfön. En viktig regel är att endast använda varma platt- eller locktänger i helt torrt hår.


Färg och nypermanent hår

Applicera aldrig färg på nypermanentat hår. Vänta alltid minst två veckor efter permanenten. Annars kan resultatet bli ojämnt. Kontrollera alltid instruktionerna i den produkt du tänkt att använda.


Använd inte för mycket balsam

Om man har kort hår är det lätt att använda för mycket balsam. Välj rätt hårbalsam för din hårtyp och applicera bara på längderna och topparna men undvik rötterna. Diskutera gärna med din frisör.


Kliande hårbotten?

En kliande hårbotten är ofta ett tecken på produktrester. Speciellt om man har långt eller tjockt hår kan det vara svårt att skölja ur schampo och balsam ordentligt. Var noga med att skölja håret ordentligt i ljummet vatten efter varje applicering.


Ny hårfärg

En helt ny hårfärg kan innebära en stor förändring för ditt utseende och hur du känner dig. Därför är det bästa en gradvis förändring. Om du till exempel vill gå från gyllenblont till chokladbrunt, rekommenderar vi att du gör håret mörkare i två steg varannan vecka tills du uppnår ditt drömresultat.

wella, logga garnier, logga schwarzkopf, logga loreal, logga vogue, logga

Besöksadress

 

 

 

Tumba Torg 3
147 30 Tumba
Tel. 08 - 530 300 85

Öppettider

 

Måndag-Fredag    10 - 19
Lördag 10 - 16
Söndag 11 - 16